Túráink

Különös figyelmet fordítunk a programok összeállítására, ezért kínálatunkban minden nehézségi fokozatú kirándulás megtalálható, a könnyed sétától kezdve egészen az extrém kihívásokig. Ennek értelmében az alábbi erdélyi túrák között Te is megtalálod a számodra megfelelőt!

Iratkozz fel túra értesítőre!

Értesülj elsők között szervezett túráinkról, utazási ajánlatainkról! Csak egy percbe kerül, viszont kihagyhatatlan ajánlatokról tájékoztatunk majd!

Erdélyi túráink, kirándulásaink

Pádisi túrák Bihar megye

image

Látogass el Kelet-Európa legmagasabb barlangszájához!

Részletek

Torockói túrák Fehér megye

image

Torockó - Erdély legszebb faluja. A hely, ahol a nap is kétszer kel!

Részletek

Aranyos völgyi túrák Fehér megye

image

Látogasd meg a világ egyik legtöbb jegét tartalmazó barlangját!

Részletek

Kalotaszegi túrák Kolozs megye

image

Ismerd meg a meghökkentő multú Bélesi tó környékét!

Részletek


Ne maradj le semmiről!

image image

Akik már velünk túráztak

Köszönjük Juditnak és Tibornak a csodálatos hétvégét, életre szóló élményben volt részünk. A természet csodáit láthattuk, köszönet érte! Bizalommal ajánlom figyelmetekbe, ha gond nélkül szeretnéd bejárni ezt a vadregényes tájat.

Gábor (Debrecen)

A pádisi túrán a gyakori esők ellenére is nagyon jól éreztük magunkat. A szállással sem volt semmi gond, tiszta volt, és amikor kellett mindig volt meleg (forró) víz. A táj mindenért kárpótolt. Az a szinte mesébe illő igazi háborítatlan vad természet, tele embert próbáló kihívásokkal, még a fáradságot is feledtette. Most is szívesen gondolunk vissza rá.

Márta (Kecskemét)